این تحقیق به پرسش‌های زیر پاسخ می‌دهد:


1) آیا C-باند SAR پلاریمتری (PolSAR) کارآمدتر از C-باند SAR دو قطبی (dual-pol) جهت نقشه‌برداری انواع پوشش گیاهی varzea، موقع استفاده از تصاویر یک دوره‌ی هیدرولوژیکی منفرد است؟


2) آیا تصاویر PolSAR C-باند تک-فصلی، جهت نقشه‌برداری انواع پوشش گیاهی دشت سیلابی (Várzea)، دقیق‌تر از تصاویر SAR C-باند دو-قطبی دو-فصلی هستند؟


3) کارآمدترین توصیف گرهای پلاریمتری جهت نقشه‌برداری انواع پوشش گیاهی دشت سیلابی (Várzea) چه هستند؟


ما الگوریتم جنگل‌های تصادفی را برای طبقه‌بندی تصاویر SAR دو-قطبی و توصیف گرهای پلاریمتری به دست آمده از دو تصویر C-باند کاملا-پلاریمتری رادارست-2 به وجود آمده در طول فصل‌های کم آب و پر آب دشت سیلابی لاگو گراند دی گوروآی در آمازون پایین، برزیل اعمال کردیم. ما از شاخص توافق کاپل (k)، عدم توافق (اختلاف) تخصیص (AD) و عدم توافق کمیت (QD)، و معیارهای دقت تولید کننده و کاربر برای ارزیابی نتایج طبقه‌بندی استفاده کردیم.


یافته های ما نشان دادند که داده‌های C-باند کاملا-پلاریمتری تک-فصلی می‌توانند طبقه‌بندی‌های دقیق‌تری در مقایسه با شبیه‌سازی SAR C-باند دو-قطبی تک-فصلی و دقت‌های مشابه با طبقه‌بندی‌های SAR C-باند دو-قطبی دو-فصلی را نتیجه میدهند. با این حال، PolSAR دو-فصلی، بالاترین دقت را حاصل ساخت، که نشانگر این است که فصلی بودن، برای به دست آوردن دقت بالا در طبقه‌بندی پوشش زمینی تالاب، صرف‌نظر از نوع تصویر SAR، با اهمیت است. به طور میانگین، طبقه‌بندی‌های تک-فصلی دوره‌های کم آب دارای دقت پایین‌تری در مقایسه با طبقه‌بندی‌های دوره‌های پر آب بودند که به احتمال زیاد ناشی از شرایط جاری شدن سیل و فونولوژی گیاهان بود.


برای دانلود مقاله اینجا کلیک نمایید